Så vitt jag kan se

 

 

Vaknade av kaffedoften, Kristoffer hade redan gått till jobbet men tevekannan var nypåfylld.   Jag tittade ut genom fönstret , hela världen var vit igen 🙂

Favvovädret

Favvovädret

Gick förbi sovrummet och då såg jag att Ludde hade kissat inne. Det har nog aldrig hänt innan.  Han är ju en gammal man och vi märker stora förändringar i hans beteende. Han ser sämre och glömmer sina vanliga promenader, ibland försöker han gå över gatan helt apropå bara. Han är frisk och fin i kroppen tack och lov.  En han aldrig glömmer är bästisen Moltas.

Bus

Bus

lek

lek

Bemästrande

Bemästrande

"Vem är det?

”Vem är det?

Du o jag

Du o jag

Nu skall jag se om jag kan förstå Pinterest . 🙂

Det här inlägget postades i Foto, Hund, stroke, vardag och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *