Vi gjorde en Kristoffer och Ru*

I Torsdags åkte vi till Dalarna för att tillbringa en vecka på Sollerön!

När vi kom fram till Härbret, var det stekhett, vi öppnade alla fönster och fick in lite ny luft!

Första natten sov jag så illa, alla dalarnas mygg hade kommit in i sovrummet och åt sig ruskigt mätta på just mig! När jag stängde fönstret blev det så varmt att vi inte kunde sova för det! På morgonen räknade jag 27 bett på vänster ben, sedan slutade jag… 

På morgonen när vi skulle ta vårt morgondopp och jag tog av mig kläderna, fick Kristoffer hysteriska skrattattacker, hela min rygg, hela armarna och benen var fulla med jätteblaffor, efter betten! 

Följande natt ”sov” vi med fönstren stängda. Vi trodde att vi skulle rinna bort , så det bar av till Mora där vi införskaffade en fläkt, typ jordens största på golvstativ! 

Vi har sovit med fläkten på , men när luften inte byts ut blir den ganska meningslös.

Igår först kom jag på den briljanta idén att införskaffa myggnät, så vi kunde ha tvärdrag! In till Mora igen leta nät, det fanns ju ingenstans, så det fick bli tyll till brudslöja, typ!

Väl hemma klippte och fixade jag, satte fästkuddar i fönsterramen och trixade, då!!! räcker Kristoffe fram en ram, – eeeh sa han, Denna kanske passar in i fönstret! 

Ja det var en ram, men utan nät, under det andra fönstret stod ett färdigt nätfönster halvdolt bakom en kista! Hahaa… Lite typiskt oss att inte titta efter, här har vi lidit i nästan en veckas tid!

*skakar på huvudet*

Behöver jag säga att vi har sovit gott inatt?  hahaaaaa

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 svar på Vi gjorde en Kristoffer och Ru*

 1. mogi skriver:

  *Haahaahaaa*.. hmf… förlåt… *haaaaaaaahaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaa*Fast det låter som en sak många gör… kollar dåligt alltså *LER*Lämnar lite.. medikamenter.. att badda bulorna med… går stilla ut igen *småvisslande*STOR kraaaam till er båda från Mogi

 2. Fiskartösas skriver:

  Du vet semester har sina baksidor men fyyyy för myggbett ,,Solkram från fiskartösa som solar

 3. Rutans jänta skriver:

  ” After bite ”som finns på apotek och lite varstans hjälper lite när myggasen väl varit framme. Men helst ska man dutta det på sticket genast de stuckit. Hatar mygg lika mycket som de älskar mig så nu funderar jag på att tänka om vad gäller den planerade trippen till Dalarna i slutet av juli …. det får nog bli till kusten ändå i år igen – där blåser myggen bort.

 4. Ullis skriver:

  *Skrattar lite i smyg* Lite som pest eller kolera..Mygginvasion/bastu..Bara att välja ;-).Typiskt att man inte tänker efter före:-)) Hoppas betten har slutat klia nu.Här är det tvärtom.Maken blir översållad med bett,medans jag knappt får några..Ett tips har jag: Köp KESTINE på apoteket och ät när du vistas i myggrika trakter.Enligt en kusin till mig så är det jättebra.

 5. Fiskartösas skriver:

  Hej har du inte alo vera det hjälper mot allt även myggbitt pprova får du se ..kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *