Spännande värre

Var ute och gick med Ludwig, vi tog en sväng om vårt gamla område.

När vi var bakom huset på vår tidigare favvoplats hörde jag hur någon kom springande på andra sidan staketet, på järnvägsspåret! Det var en kille i tjugoårsåldern, han hoppade över staketet ca 10 m framför oss, stannade och såg mig i ögonen med en stirrig blick, vände och sprang vidare.

Jag fick den där känslan att allt inte stod rätt till, så jag backade och spanade in honom bakifrån! Jag har kort närminne, men skrev upp hans signalement ifall…

Det tog inte många sekunder förrän jag hörde sirener från alla håll och kanter, lite scary för det verkade vara en stor utryckning. Tyvärr körde ingen in i själva området,  polisen körde runt utanför, några kvarter bort.

Jag lämnade in Ludde till Kris, tog min ryggsäck och knallade iväg till affären. På vägen dit stannade en polisbil och tog upp en man som verkade vara ett offer?  Jag frågade i förbifarten om de sökte en man? Jo det gjorde de. Jag beskrev honom och de sa att det var rätt kille.  Jag berättade vad jag sett och var jag vart! Polisbilen drog iväg med sprutande grus bakefter!

Vi hörde inte fler sirener efter det! Kanske jag gjorde en insats? Vill gärna tro det i alla fall! 🙂

Undrar vad han hade gjort?


Det här inlägget postades i Adventures, misstänkt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Spännande värre

  1. madonnan skriver:

    Det gjorde du säkert, bravo!
    Undrar också vad som hade hänt..

    Kram!

  2. brenda skriver:

    Sounds like you had a scary afternoon ! Great job alerting the police !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *