Så gick en dag till

Jag vill börja med att Gratulera Elin på 26 årsdagen. Grattis min älskade unge och vän! <3

Vi får mysa till helgen, då Elin just har påbörjat sitt nya jobb! 🙂

**************************************************************

Hade en vansinnigt dum natt. sov ett par timmar bara, för att tidigt på morgonen ge mig ner till tvättstugan. Det låter tokigt men jag tror bannemig på att fullmånen stör min dygnsrytm, för sova är det jag är bäst på annars 😉

Nåväl, nu har vi allt rent och inlagt, det är så himla skönt! Älskar att öppna klädskåpet och kunna välja och vraka. I vårt hus kan man  inte tvätta oftare än var 10-12e dag. Ibland hinner det bli mycket tvätt!

Idag kom reklamen från mataffärerna. För en gångs skull gick vi igenom dem, kollade vad vi ville ha och handlade efter extrapriserna! 🙂

Det var faktiskt ganska roligt! Haha, idag åt vi entrecote med sparris och bearnaisesås. Gott gott. Lchf-maten är fortfarande rolig att tillaga och äta och vi går ner i vikt båda två. Coolt! Jag blir bara så läskigt mätt, så det blir inte många mål mat om dagen.  Bra det! 🙂

************************************************************

Jag får inte glömma att gratulera Hanna J för vinsten i Big Brother igår! Det var en bra final, med rätt vinnare 😀

 


Det här inlägget postades i Big Brother, familj, Foto, LCHF, stroke och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *