Relaxar…

Idag är det en sådan där dag då vi bara är.   Ganska skönt att inte ha fler krav än ut med Ludde!  Ludde ja, han betedde sig skumt i morse, Kristoffer trodde att hunden var sjuk.  Gick med svansen mellan benen och skakade. Han fick en extra runda ut ifall det var magen som krånglade, men han var inte nödig!  Då kom vi på vad det var. Kris hade skällt på vovven, då han var under all kritik på morgonpromenaden.  Vår hund blir förtvivlad om man höjer rösten. Så, lite extra kärlek och en varm dusch fick den lille att bli glad igen! 🙂

Igår var det en rolig men hektisk dag.  Den började tidigt, Kris skulle på intervju och jag och Ludde tog en tur på golfbanan. Jag känner fortfarande av att jag varit sjuk, har liksom ingen kraft i slagen, ingen ork i benen. Det kändes extra viktigt att ta mig runt, måste ju bygga upp ny energi. När Kris var klar kom han och gick de sista 9 med oss.

När vi kom hem blev det en lång dusch och sedan ner till källaren där vi plockade fram våra balkongmöbler från förra lägenheten. Nu har vi ingen balkong eller uteplats men det har Elin och Tova!  Vi packade in möblerna i bilen och åkte till Sparsör där min dotter Martina var på besök med barnen 🙂 … Elin blev jätteglad åt möblerna och det blev så fint på hennes lilla uteplats!  Jag blev bjuden på god mat och fick lekt lite med barnbarnen. Så tog jag slut!!!

Väl hemma igen lade jag mig ner på sängen för att vila, det blev tre timmars hård sömn.

Min älskade man är suverän, han låter mig ta den tid jag behöver för att må bra. Det var diskat och i ordning när jag gick upp. Skönt!

Telefonen ringde, det var Elin som rört ihop det med ett uppdrag på förskolan, så Tova fick komma hit några timmar.

Vi lekte troll medans jag lagade mat. Hon är så underbart rolig.

När vi kört hem dem på kvällen orkade jag bara se ”Biggest Looser”, sedan somnade jag som en liten gris! Vaknade idag, klockan halv elva!!!

 


Det här inlägget postades i Adventures, AftonbladetBlogg, familj, Foto, golf, Hund, stroke, ute, vardag och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *