På bara några minuter

Har sovit riktigt gott i natt, vaknade strax innan åtta, utvilad och glad.  Tittade ut, regngrått och trist.  Tog min morgonfika i lugn och ro medan jag läste nyheter på datorn.

Väckte Ludde, han var också pigg och glad och skuttade omkring mig när jag skulle sätta på kopplet. Vi öppnade dörren och hör ett skrik! Jag höll på att kissa ner mig! Där stod städerskan och torkade golv, hon ser ut att vara från Somalia eller där ikring.

– Vänta, Vänta! Skrek hon och sprang ner för trappan.  Puh! Vår livsfarliga varg kan sätta skräck i små kvinnor!

Ludde

Ludde

Jag har fått berättat att det har med deras religion att göra, de får inte komma nära en hund.    Nåväl, både hon och jag fick en morgonchock! 😀

Vi gick ut och Ludde fick nosa in sina morgonnyheter.

DSC07441 (2)

DSC07442 (2)

DSC07453 (2)När han hade sprungit av sig tog vi en sväng om vår gamla gård, där grönskar så fint!

På vår gata håller de på att byta balkonger på huset mitt emot vårt, när vi rundade hörnet stod en arbetare nedanför och grejade.  Han vände sig om, log och sa Hej! Jag hejade tillbaka, sa något om att det blir fint!  Går vidare! Då tutar det bakom mig, höll på att kissa ner mig igen! Hatar att bli skrämd!  Vände mig om, där fanns ingen! Uppe i luften i en hiss-lift stod två killar och skrattade!  Konstigt, här har jag gått förbi dem varje dag minst två ggr/dag, och just idag syns jag!  Haha

Mår bra

Mår bra

 

 .

Det här inlägget postades i AftonbladetBlogg, Jack Russel, vardag och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på På bara några minuter

 1. bren skriver:

  Annica your hair is so pretty and shiny !

  I never knew about Somalia and dogs ! Very interesting. I hope you are having a good night. Talk with you soon.
  Bren

  • rubilder skriver:

   Thank you! 🙂
   I heard from a neighbur that if they touches a dog they have to wash 7? times and pray for cleanliness. But I don´t really know. They are all avoiding him anyway! Sleep tight! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *