Ooops! Så gjorde jag en Ru*

Vi stannade till på en p-plats på vägen upp mot Dalarna! Jag var ruskigt kissnödig och vi hittade ingen mack!

Denna plats var helt perfekt, ett stort, djupt torrt dike vi vägrenen! Så djupt att när jag tittade upp inte ens kunde se vår bil!

Jag drar ner byxorna och uträttar mitt behov, då hör jag ett kraftigt motorljud, in på p-platsen kommer en långtradare, 3ggr högre än vår bil! Den kör in och stannar precis ovanför mig!

Jag tittar upp och ropar -Nej,detta är inte sant!

Men det var det! I tradarn lutar sig en flinande man mot rutan, Kristoffer skrattar så han nästan tuppar av, han går in på fel sida i bilen till och med! 

Där sitter jag, har bara ett val, vänder rumpan åt chauffören reser mig värdigt, drar upp byxorna!

Vänder mig om och brister ut i skratt!

1.JPG

Guuud varför är det så jobbigt att visa sig? =oP

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

18 svar på Ooops! Så gjorde jag en Ru*

 1. Ysta skriver:

  Snacka om otur! Fast det får man bjuda på! Nöden har ingen lag! Kul bild!

 2. Maria_Anna skriver:

  Ooops! 😉 Men varför händer sånt jämt?? Du är ju inte den första att drabbas liksom… 😉

 3. Fiskartösas skriver:

  KIssa bör man annars dör man och det gick ju bra du lär inte träffa den gubben mer som körde bilen …jag däremot kissa in i mellan träden vid en skidbacke och tyckte jag satt skyddat men nej då bakom mej kom det ett par som såg hela bakpartiet på mej men syrran som satt länger in klaraej …jag sa va gör det dom swer vi aldrig mer …….men vad hände vi skidade ner för backen och fick inte svängt och där på snöhögen låg även detta paret som såg mej inne bland träden så vi körde rakt på dom och vi skratta så vi kom nästan inte upp på skidorna igen för när syrran hamns på detta paret så fes hon …men va vi hade kul åt detta i alla år det hände för 35 år sedan men när jag nu skriver ner det till dej så sitter jag och skrattar för mej själv ser hela detta senariumet framför mej igen så du kan skratta åt din lilla kissestund —blev långt inlägg men jag fick inte stopp på fingrarna …ha det gott Kram Monica

 4. Annica skriver:

  Haha låter som nåt även jag skulle kunna göra =)

 5. Cicci Wik skriver:

  Hahaha! Oj oj… stackars dig! Men det blir något att skratta åt när du kommit över hur det kändes!

 6. klös i ösregn skriver:

  å jag säger bara ..tur att du bara var kissnödig hehehekram

 7. sarahmara skriver:

  Hahaha,,, det är nog dom där långtradarchaffisarnas dröm, att hitta en Ru vid varje parkeringsficka=) tack för skrattet!!!

 8. Fiskartösas skriver:

  Hallå i sena timmen nu har jag gjort en Fiskartösa på min blogg kolla får du se …visst kan jag ? H a ha

 9. Agnetha skriver:

  Ibland ska då allt möjligt hända ! Hoppas resan uppöver gick bra och utan fler generande situationer. man kan skratta efteråt, men inte när man sitter där.Ha det så härligt i Dalarna !Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *