… och tokisarna badade

Så har det gått ytterligare en vecka. Jag har inte mått bra, så det kändes meningslöst att skriva.

Nu har jag tagit min kortison-dos och hoppas få nya krafter.

Jag skulle varit i Göteborg igår, med mina flickor. Vi skulle gå ut på kvällen, men jag orkade inte. De hade roligt ändå, som tur är.

Jag sov till 11 typ, i morse. Min älskade hade varit ute med vovven och fixat morgonfika. Vi bestämde oss för att nyttja det fina vädret och ta fram cyklarna.

Jag har hört om och sett på karta om en liten badsjö alldeles i närheten. Vi har bara inte hittat den innan 🙂 , så dit cyklade vi. Harkel!!! 10 minuters cykelväg!  haha att vi inte har varit här innan är skumt!

Lummigt och vackert

Jag hade packat ner kaffe och smörgåsar och började packa upp för picknick. Då börjar Kristoffer ta av sig kläderna och byter om till badbyxor. Huuuu!!!

-Är vi vid en sjö så måste vi ju bada! sa han

jag har varit sjuk så jag skulle inte ens tänka tanken och Kristoffer som ju ”aldrig” badar annars förvånade mig stort! 🙂

Så klart fick Ludde sig en simtur också.

Det blev en mysig stund med fika och sol. 🙂 Tänk vad kaffet smakar extra gott i naturen .

Nu sitter jag i min älskade soffa och har kollat igenom bilderna från idag. Älskar min kamera! Den gör bra ifrån sig!

Ute har det börjat blåsa upp kraftigt och solen är borta oftare än den är framme. Det får bli en lugn kväll framför teven.

 


Det här inlägget postades i Adventures, AftonbladetBlogg, dog, Hund, stroke, ute, vardag och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *