Njuter mitt morgonkaffe

Ute lyser solen och morgonpromenaden var fin, Ludde gick lös utan att hitta på hyss.

Morgonslö

Morgonslö

Njuter mitt morgonkaffe och slötittar på nyhetsmorgon samtidigt som jag kollar bilder från igår.   Elin , Kristoffer o jag var på bomässan och tittade runt. Vi tecknade abonnemang med Viasat så vi kan använda vårt fibernät.  Har haft Boxer i tusen år men hyresbolaget tog bort möjligheten att använda antennuttaget. Vi har testat med inomhusantenn men det funkar så där.  Jaja , det blev ingen prisskillnad så det är ok. Fick förresten  de första sex månaderna gratis  😀

Ost

Ost

Älsklingen vilade lite

Älsklingen vilade lite

Jag testar massagestol. gött!

Jag testar massagestol. gött!

Älskade Elin

Elin frossar i godsaker 😉   (minsta muffinsen jag har sett)

.

Bra info här

Lite honung o Nypon

Lite honung o Nypon

Köpte med lite inlagda vitlökar .

Vitlöksinläggning

Vitlöksinläggning

. De skall ingå i dagens lunch

img_20161012_192257.jpg

Tortellini med (tomat o getostfyllning) , kalkon/kycklingsalami, Fetaost, oliver o inlagda vitlökar.

 

. Nu blir det promenad,  vi går minst ett par timmar varje förmiddag, bra för mina lungor 😀  Vi tar hjälp av Pokemon Go . Jo jag vet, i vår ålder skall det vara lite skämmigt men det är lättare att ta sig fram. 😀  Har gått några mil sista månaderna .

40 mil är inte fy skam

40 mil är inte fy skam

 

 

..

Det här inlägget postades i KOL, Kolestrol, mat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *