Myskväll*

Kris jobbar, OS på teven.

Jag sitter med datorn och en go kopp kaffe.

Jag har fått en ny vän, och vi lär känna varandra via mail =0), får trevliga intressanta små brev. Det goa är att jag idag både kan koncentrera mig till fullo, och orkar skriva tillbaks. Det är skönt.

Jag har haft en riktigt lång mysstund med Soul, hon pratar och gullar när Toke är ute och ränner. Härliga vackra Soul.

soul.jpg

Var på gymet innan idag. Helt slut i kroppen. Jag orkade 4minuter(!!!) på crosstrainern, och bara hälften av de vikter jag brukar använda. Jösses vad mina förkylningar har tagit på orken. Kristoffer orkade sina vikter men var också dyngtrött efteråt, den stackarn gick sedan till jobbet för ett 15-timmarspass. Jag önskar honom sååå en lugn natt!

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Myskväll*

 1. sarahmara skriver:

  åh vad mysigt=) jag har oxå fått en ny vän :O), vilket sammanträffande=). Och jag har också orkat svara, idag skrev jag ett mail som nog blev… 2 meter långt=). hoppas du mår bra idag! kramizen

  • Ru* skriver:

   Haha vilken tur vi har!Har just varit med Isak och tittat på lägenhet, nu håller vi tummarna att han får den! Bara 10 min härifrån! =0)Ha det bäst!Kraaam

 2. Ninapinas skriver:

  Goda vänner kan man aldrig få för många av, men det är onekligen en aning svårare ju äldre man blir.Man blir kräsnare.:)

 3. Nallil skriver:

  Fin vän du har på bilden….. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *