Märkligt

I förrgår besökte jag flickorna i Göteborg

Härliga Dansbutiken

Härliga Dansbutiken

Snön tinade bort

Snön tinade bort

.

.

Konstverk

Konstverk

Trappan som tar musten ur vem som helst :O

Trappan som tar musten ur vem som helst :O

Vi hade en fin dag med glada barn och god mat.  Men jag blev trött framåt eftermiddagen och fick åka hem lite tidigare än beräknat!  Väl hemma somnade jag innan nio och sov till åtta.

Igår somnade jag tre ggr under dagen och var som i en bubbla.

Det brukar vara så i ett par dagar efter det du har gjort något annorlunda, sa Kristoffer. Jag glömmer det men han minns så klart att det är så.  Jag somnade tidigt på kvällen och vaknade klockan tio i förmiddags. Normalt vaknar jag senast åtta en vardag.

Jag hade inte hört telefonen eller Ludde. Jag skickar alltid ”go morron” sms till Kristoffer o Elin när jag vaknar, men idag hade de inget fått. Jag hade precis kommit ur sängen då Elin knackade på dörren, hon hade efter samtal med Kristoffer lämnat jobbet för att kolla upp hur jag mår. <3 Stor kärlek till de två! <3

Jag har fixat två korta promenader med lille Ludde, sedan tar Kristoffer över.

Jag är märkligt trött…   Hjärntrötthet är pest, glömmer mellan gångerna hur tufft det är.

”Mental trötthet eller hjärntrötthet

Mental trötthet är en bekymmersam konsekvens efter traumatiska skallskador, stroke och annan sjukdom i nervsystemet. Tillståndet kännetecknas av en påtaglig uttröttning redan efter måttlig mental aktivitet. En omfattande trötthet kan slå an mycket snabbt och det är då inte möjligt att fortsätta aktiviteten. Typiskt är också en påfallande lång återhämtning för att återfå den mentala energin. Uppmärksamheten kan inte upprätthållas annat än under kortare perioder. Hjärnan blir överbelastad med ovidkommande information.”

Nu blir det lite vila igen.

 

 

Det här inlägget postades i AftonbladetBlogg, hjärntrötthet, stroke och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *