Kan inte annat än att känna tacksamhet

Luften är klar, dofterna starkare

Luften är klar, dofterna starkare

Slår upp ögonen, seg som katten. Det är svårt att vakna till.

Kristoffer jobbar , tystnaden ekar i lägenheten. Jag tar en kopp kaffe och ett ägg, slår på teven och datorn. Ludde snusar i sin korg och ute regnar det.

Går igenom dagens agenda. Ut med hunden, tvätta, städa etc…

När jag har vaknat till lite tar jag på jeans och regnjacka, Ludde hör mig men är trött och lägger sig i sin lilla bur (där han ligger när vi lämnar honom själv). Haha, morgontröttare vovve får man leta efter. När jag kallar på honom kommer han långsamt emot mig, han stretchar sin lilla kropp för vart steg.

Regniga gator

Regniga gator

Ute känns det som höst! Luften är klar , fuktig, lite kall och det ligger en jordig doft över området! Sommaren är nog över nu, men det gör inget. Jag känner en stor tacksamhet över den korta men fina sommar vi ändå har haft.

 

 


Det här inlägget postades i AftonbladetBlogg, ute, vardag och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Kan inte annat än att känna tacksamhet

  1. Sirpa Hotti skriver:

    Så känner jag nog med.. Tacksamhet över sommaren och sen gör det ingenting att hösten kommer =)

    Kram finaste <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *