Jag löste en stor medicinsk gåta*

I natt har jag haft hög feber, jag har yrat och haft jättekonstiga drömmar!

Bl.a. Löste jag schizofrenins gåta.

Det är inga sjuka människor som är Schizofrena, de är bara sensitiva och ser spöken.

Därav att de pratar med andra ”som inte finns” etc…

Undrar om jag får Nobelpris???

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

32 kommentarer till Jag löste en stor medicinsk gåta*

 1. Agnetha skriver:

  Skyndar mig att anmäla till Nobelstiftelsen ! Så du inte behöver göra det själv.Men stackars gumman, var du så dålig ? Då hoppas jag du tar det lugnt och försiktigt idag och dricker mycket. Sköt om dig nu !!!!BS Visst är de stora, men trilskades hon och skulle ha den storleken så tycker jag att de iaf blev snygga. Hade jag fått sista ordet hade jag inte tyckt hon skulle göra det. Men morsan har ingen talan längre.Gofredag , hoppas jag du /ni får !Kram

  • Ru* skriver:

   Åh tack, min ödmjukhet förbjuder mig att anmäla mig själv!Ja jag är så trött på sjukdomar! =0(Jag tycker som sagt att de var himla snyggt gjorda, så det är la ok! =0)HA en fiiin kväll du med!Kraaam

 2. Kao skriver:

  Fortfarande sjuk?Hmmm. Schizofreni är ingen gåta längre. Men däremot vad de omedicinerade ser i sina psykoser vet ingen som inte sjäölv haft en psykos. Bra att du är med och löser gåtan…..;o)Minns du han som körde bil i full fart på Västerlånggatan i G:la Stan i Sthlm för , för han mådde ju så bra, tyckte han…..troll eller spöken….de kanske ser vad inte vi ser. Men en sak är säker: det var helt vanligt folk på V-långgatan….Även om det inte är en gåta numera så kan du vara värd nobelpriset i fotografering i.a.f…..De e väl inte helt fel? Keep on truckin’!KramarKao

 3. Doktorinnan skriver:

  På gränsen mellan dröm och vakenhet är vi alla psykotiska…Hoppas du piggnar till snart! Är det någon som lagar ecalyptus-te åt dig?

 4. klös i ösregn skriver:

  mm eller så kan de ta del av en paralell värld å kan kommunicera med de

 5. sarahmara skriver:

  Hej vännen=) ville bara titta in till dig o säga hallå, ser att du oxå är dålig… trist!!. Kan du inte lösa gåtanvarför vi inte blir friska inatt??:O) bamsekramiz

 6. Livsnjutare skriver:

  Kommer in och besöker dig! Kände på mig att du inte var riktigt OK.Men jag hoppas verkligen att det snabbt går över.Sänder med en kram full med energi och styrka!

 7. M. Beck skriver:

  Alla på bloggen har konstiga drömmar. De som förr satt på mentalsjukhus, är idag boende i egna hem och fördriver tiden med att gnälla och blogga.

 8. Sirpa skriver:

  Hu då..du måste ha varit riktigt dålig=( Altså menar att du yrat..hör feber är inget vidare,fy så dåligt man mår då!Minns när jag hade Hongkonginfluensan för får många,många år sedan..jag såg gubbar i sovrumstaket och siffror som snurrade runt taklampan..det har jag aldrig glömt trots att det är så länge sedan..Hoppas du kryar på dig snart!Kram!

 9. Knytet skriver:

  Japp.Du är klar för Nobelpriset i Filosofi!KRAMKnytet

 10. mogi skriver:

  Men kära Ru… är du sjuk IGEN. Har du kollat upp med doktorn varför du sålätt får feber.. Tycker inte det verkar okej med feber så ofta..Annars har jag varit dålig på att kommentera även om jag kikar förbi… får nogbättra mig ;-)Ser att du är nominerad till Nobelpris… grattis! *haha*Önskar dig en härlig helg! Kraaam från Mogi

  • Ru* skriver:

   Jag har tagit upp det och fått antioxidanter och bytt diet för att bygga upp immunförsvaret. Det finns inget annat att göra visst!Ja Nobel skulle vara stolt över mig! =0)Kraaaam

 11. Ewa. skriver:

  ha ha ja det är nog så =)) Krya på dig Kraaam

 12. Lena skriver:

  Nä nu … det verkar som ALLA här på bloggen är sjuka! Hoppas du frisknar till snart! Vad bra att du löste gåtan med Alzheimers! Du får säkert nobel-priset, det borde du få! Ha en bra helg. Kram

 13. sarahmara skriver:

  känner mig bättre vännen=)hur är det med dig?? jag skriver ett brev nån dag…kraamizar

 14. Agnetha skriver:

  Hoppas du/ni har en härlig söndag.Själv har jag tvättar-, matlagnings-och lite lättstädardag. Men jag tar det lugnt ändå.Go söndag !Kramar

  • Ru* skriver:

   Kom just hem från Akuten, hade halsfluss, så nu har jag fått börja på en ny penicillinkur!Det skall bli så skönt när smärtan avtar!Kraaam

 15. sarahmara skriver:

  Usch, så du har oxå ätit fler pencillinkurer??, vad är det med våra immunförsvar??? kramizar

  • Ru* skriver:

   Ja nu skall det väl ändå hjälpa snart! =0/Läkarna säger att det florerar så många nya bakterier som vi inte haft innan, men kommer de tillbaka blir vi immuna, då i alla fall. hahaKraaam

 16. Ninapinas skriver:

  Jag har faktiskt klarat mig ifrån förkylning HELA vintern!! Underbart. Man måste se de små glädjeämnena i livet. ;)Hoppas du är bättre nu min vän.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *