Fullmånen gör mig knäpp*

Najj! Jag blir inte varulv eller så, kan bara inte sova riktigt!

För andra natten i rad sover jag högst en halvtimme i stöten!

Jag borde vara dyngtrött, då vi skaffade Nintendo Wiii igår. Ett mycket tröttande spel  haha

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Fullmånen gör mig knäpp*

 1. MHz skriver:

  Du är säkert en varulv i smyg och tuggar lite på Chris när han sover! 😉

 2. Bitte skriver:

  Vi har också nintendo wii men det har inte blivet så mycket spelande nu men nu är ju hösten här så då kommer vi nog igång igen. Köp inte super Mario bara för då kan man inte sluta spela. Bara en gång till nä bara en gång till, nej jag hinner en gång till sen har hela natten försvunnet.

  • Ru* skriver:

   Haha! Just nu kör vi wii fit och resorten, det är nog så svårt att sluta med det! haha… Mario , jaha nu minns jag hur kul det var när Nintendo kom! Vi kunde inte vänta tills ungarna hade lagt sig! =oP

 3. Agnetha skriver:

  Håller med dig, jäkla måne ! Blir till att stå på balkongen och yla i natt igen. Kanske kan det få alla rådjur som går här att hålla sig borta ?????BS Visst är den himla fin ???? Kom bara på när jag kollade tapeter att detta skulle hellre vara en bra idé istället för nån annans motiv.Tack raring !Ha det gott ! Men det har du väl massor ?Kramar

 4. Barbamama skriver:

  Jag har samma problem, det brukar alltid vara rätt efter en natt då jag har haft att sova brukar jag titta i almenackan och har då svaret på problemet.. månen…känner både av fullmånen och när den är halv…

 5. Agnetha skriver:

  Hoppas du har det gott idag med !Kram

 6. sarahmara skriver:

  Har ni det kanonbra i nya lägenheten nu?? kramizar

 7. mogi skriver:

  Wii är härligt, även om jag inte spelat på ett tag ;-)Fast tjejerna brukar ofta spela och sporta..Hoppas du får ordning på bildnedladdningen samt att helgen blir underbar!Kraaaam från Mogi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *