En aktiv dag

Idag har vi verkligen varit ute i stort sett hela dagen. I morse som jag skrev om innan, var vädret helt kasst. Under dagen blev det bättre och vi har passat på att handla och bara varit ute och rört på oss.

Kristoffer höll i löken hela vägen hem 😉

Eftermiddagen har varit mysig i sig. Jag har virkat en liten Alfons medan Kristoffer och Ludde gick i väg till frisbeegolfbanan för att leka lite.

Ett försök till Alfons Åberg, på frihand

Fick ett mail om att min surfplatta är försenad 🙁  de var slut i affären och fabriken var sena. Meeen vi som beställt får kompensation, av bl.a ett case. Det är ju okej !

Lite konstigt, men jag har känt det på mig, jag har liksom längtat för mycket …

Nu skall jag sätta mig framför teven med en påse blandade nötter och tröst-äta lite.

Har tappat lusten för Big Brother, tycker att de mest intressanta och korkade har åkt hem. Nu är det bara bråk mellan Annika och Marcello, hoppas verkligen att hon ser igenom honom. Usch, jag avskyr män som förnedrar kvinnor…

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *