Dagen slutade trist*

Min älskade skulle slänga skräp, slet med sig engångsgrillen, vars galler skar upp en bit in i vaden. =0(

Upp till lasarettet!

ben1.JPG

Tant doktorn sydde ihop det fint! Men först en spruta!

ben2.JPG

ben3.JPG

Sedan blev det jättefiiint! 5 stygn och en glad Kris! =0)

ben4.JPG

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 svar på Dagen slutade trist*

 1. mogi skriver:

  Stackare!Tröstekram från Mogi

 2. sarahmara skriver:

  Nej, men fy!!! Tur att ni åkte till sjukhuset!, men vad läskigt och dom är riktigt luriga dom där engångsgrillarna när jag tänker på dom… Det är många vassa kanter!!! Tur också att det gick såpass bra!!! Måste jag skriva om eftersom jag vet hur det var när jag bröt benet!. Om han har en försäkring, så är det bra om du kontaktar dom på måndag. Man kan få ersättning för att man fick söka akutvård, sveda och värk och dessutom måste ni anmäla att det blivit sytt så får han ersättning om ett år om det är vanprydande. Bara lite info,…självklart tänker jag på honom och du får hälsa att jag är glad att det gick såpass bra!, men det är många som missar att kolla upp det här med försäkringar! Skönt att titta in till dig, det var så länge sen Ru! Jag ska försöka att få ihop ett mail till dig….Jag har varit urusel på att både blogga och maila… STOR kramiz på dig!!!!

 3. sarahmara skriver:

  BS:Dom måste jag testa!!! och euroshoppers produkter är ju onekligen jättebilliga!!! , och absolut ätbara, (det mesta). Älskar deras påläggskorv!! Men strutarna ska jag köpa, absolut Ru!!!

 4. Fiskartösas skriver:

  Men aj och oj så det kan gå men det blir väl snart läkt när han fick sytt i hop såret Kram från ett regnigt S-hamn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *