Back on track

Fyyy! Vilket väder vi har idag!  Morgonpromenaden var kall och oerhört blöt.

Jag köpte en oljerock ”Johan Skoglund” ett svagt ögonblick på Emmaus förra året, ångrade mig när jag kom hem då jag inte visste vad jag skulle ha den till. Idag var jag tacksam då den är lång o vattentät. Nu skall jag bara skaffa regnhatt, haha

IMG_2065 (2)

Äntligen börjar jag komma ikapp mig igen. Två månader med ständigt nya förkylningsattacker sänkte mig ordentligt! Orkade inte skriva  alls. Det har ju inte hänt så mycket att skriva om heller, haha. vill ju inte ha en gnällblogg.

I fredags var jag bjuden på en liten Halloweenfest hos Elin o Tova, vi hade jättemysigt! 🙂

Tova har mössan som blöja

Tova har mössan som blöja

Häxunge

Häxunge

Stilig mormor

Stilig mormor

Vampyrella

Vampyrella

Zombiecrabba

Zombiecrabba

Monsterpar

Monsterpar

Godisrunda

Godisrunda

Buuus eller godis

Buuus eller godis

Morgonmysig

Morgonmysig

 

 

I Lördags hade Kristoffer fått tag i biljetter till Ullevi, match mellan ”mitt” Gais och Kristoffers Hammarby. Jag var tveksam då jag inte klarar folksamlingar speciellt bra, men följde med. Matchen var ganska tråkig 0-0. Jag blev oerhört trött av allt ljud och sov som en gris när vi kom hem!

IMG_1966 (2) IMG_1938 (2) IMG_1940 (2) IMG_1944 (2) IMG_1947 (2) IMG_1960 (2) IMG_1964 (2)

Igår testade vi att panera kyckling i krossade ostbågar och fritera den. Det blev gott men jag hade gärna känt mer ostsmak.

IMG_2059 (2) IMG_2058 (2)

Nu skall jag koppla av och få tillbaka mer energi! Längtar tills jag är helt ok igen!
Ha en fin dag!

Det här inlägget postades i Äventyr, Göteborg, Hammarby och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Back on track

  1. kyrksyster skriver:

    Ni verkar ha haft kul!
    Min helg var delvis i kyrkan. Det bloggar jag om. Men också första mötet med dotterns tilltänkte. Han föll i god jord. Om han gillade oss är en annan fråga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *