Åh, det skall bli kul!

Gör mig så sakteliga i ordning för att åka till Göteborg, tar bussen in, billigt och bevämt…

Har omsorgsfullt valt kläder, och sminkar mig för en gångs skull 🙂  Det är roligt att ge sig ut på egna äventyr! 😉

När jag kommer dit skall Martina och Alice, som är själva denna helgen, möta mig på Nisseterminalen. Vi planerar att gå upp Aveyn så jag får insupa atmosfären i min gamla hemstad! Det blir en öl på Götaplatsen och sedan Sushi takeaway. Kvällen skall tillbringas i deras mysiga hem där vi skall ta ett glas vin och bara vara!  Myyyysigt ska det bli!

 


Det här inlägget postades i adventures, Äventyr, familj, Family, Foto, stroke, ute och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *